zapri pomoč

pomoč

Za pomoč pri uporabi spletnih strani sodstva se obrnite na:

pomembno

zapri pomembno

 • Zemljiška knjiga

 • COVL - izvršba

 • Izračun zamudnih obresti

 • Obravnave

 • Sodna praksa

obvestila o piškotkih

Naša spletna stran uporablja tehnologijo piškotkov (cookies). Piškotki omogočajo uporabo naprednih, uporabniku prikrojenih možnosti. Omogočajo nam tudi spremljanje statistik obiska, s čimer pridobivamo prepotrebne podatke za nenehno izboljševanje strani. Če zapisa piškotkov ne boste dovolili, boste prikrajšani za možnosti, kakršni sta ogled video posnetkov in komentiranje objav prek družbenih omrežij.

Več informacij o piškotkih na sodisce.si


sprejmi piškotke | zavrni piškotke

vsebine po meri

zapri sistemska obvestila

Izberi rubriko

Skupine uporabnikov

Izberite skupino, ki najbolj ustreza vašemu profilu, oziroma obkljukajte tiste rubrike, katere želite spremljati.

Orodje "Vsebine po meri" vam omogoča, da na vstopni strani spremljate le tiste vsebine, ki vas zanimajo. Posamezne rubrike, ki jih boste izbrali, vas bodo na strani pričakale vsakič, ko jo boste obiskali. Osebne nastavitve lahko s klikom na gumb "vsebina po meri" v orodni vrstici kadarkoli spremenite.

Nekatere rubrike bodo prikazane le v primeru, če je vsebina smiselna za prikaz na posameznem sodišču. Na primer: rubrika Zemljiška knjiga bo vidna le na vstopnih straneh okrajnih sodišč ...

Odprodaja rabljene računalniške opreme

Datum: 05.06.2018
Koda: VSRS CIF

Vrhovno sodišče, Center za informatiko, Tavčarjeva 9, Ljubljana (v nadaljevanju prodajalec) na podlagi 34. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (ZSPDSLS) in v skladu s 40. členom Uredbe o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti vabi zainteresirane ponudnike k sodelovanju v postopku odprodaje rabljene računalniške opreme po naslednjih sklopih: 

 • LOT 1 Delovna postaja HP dc7800 - 49 kosov
 • LOT 2 Delovna postaja HP dc7900 SFF - 28 kosov
 • LOT 3 Delovna postaja Dell Precision T3400-C2D - 14 kosov
 • LOT 4 Zaslon LCD Dell 1908WFP - 16 kosov
 • LOT 5 Zaslon HP L1950g LCD - 103 kosi
 • LOT 6 Zaslon HP Compaq LA2205wg LCD - 26 kosov

Specifikacije opreme po posameznih sklopih in lokacije, kjer se oprema nahaja, so razvidne iz priložene tabele.

Oprema je delujoča in se kupuje se po principu videno-kupljeno. Kupec mora poskrbeti, da opremo ustrezno zapakira na način, ki omogoča nadaljnji transport brez poškodb.

Zainteresirani ponudnik se lahko prijavi na enega ali več sklopov.

V ponudbeno ceno morajo biti vključeni tudi stroški odvoza opreme in pri delovnih postajah stroški varnega brisanja podatkov po navodilih prodajalca.   Prodajalec bo sklenil neposredno pogodbo s ponudnikom, ki bo ponudil najvišjo kupnino za posamezen sklop opreme.

Rok za predložitev ponudbe je do vključno petka, 15. junija, do 13. ure na elektronskem naslovu , na katerem dobite tudi vsa dodatna pojasnila.


Bolj škoduje tisti, ki zločin prekriva, kot tisti, ki prijazno sodi. Gracijanov dekret.
Magis nocet qui crimen celat quam qui amicabiliter iudicat.