Merjenje poslovne uspešnosti sodišč je usmerjeno na presojo uspešnosti sodišča kot celotne organizacije in posameznih programov, ne pa na presojo uspešnosti posameznega sodnika. Presoja poslovne uspešnosti sodišča je osnova za organizacijske spremembe in sredstvo za neprekinjeno izboljšavo poslovanja in programov sodišča. Čeprav je pomemben del presoje tudi primerjanje uspešnosti poslovanja (benchmarking), pa zgolj na osnovi objavljenih podatkov sodišč ni mogoče rangirati v smislu lestvice najboljših sodišč. Razlogi za dosežene rezultate posameznih sodišč so raznoliki in interpretacija rezultatov zahteva poznavanje in razumevanje vrste dodatnih podatkov.

obvestila o piškotkih

Naša spletna stran uporablja tehnologijo piškotkov (cookies). Piškotki omogočajo uporabo naprednih, uporabniku prikrojenih možnosti. Omogočajo nam tudi spremljanje statistik obiska, s čimer pridobivamo prepotrebne podatke za nenehno izboljševanje strani. Če zapisa piškotkov ne boste dovolili, boste prikrajšani za možnosti, kakršni sta ogled video posnetkov in komentiranje objav prek družbenih omrežij.

sprejmi piškotke | zavrni piškotke

Gibanje vseh zadev in pričakovani časi rešitve

Zaposleni; zasedena delovna mesta in dejanska prisotnost

Zasedena delovna mesta
31.3.2019
Dejanska prisotnost
1.1.2019-31.3.2019
Vrsta sodišča SodiščeŠtevilo s. Število gen. sekr. in dir. Število s.s. Število s.p. Število vpis. Število zapis. Število drugo s.o. Število s.o. brez sodnikov Število s. Število gen. sekr. in dir. Število s.s. s.s./s. Število s.p. Število vpis. Število zapis. Število drugo s.o. Število s.o. brez sodnikov
CoVLCoVL502192171414,101,30,316,7214,70,935,6
s. ...
gen.sekr. in dir. ...
s.s. ...
s.p. ...
vpis. ...
zapis. ...
drugo s.o. ...
sodnik
generalni sekretar in direktor
strokovni sodelavec
sodniški pomočnik
vpisničar
zapisnikar
drugo sodno osebje