zapri pomoč

pomoč

Za pomoč pri uporabi spletnih strani sodstva se obrnite na:

pomembno

zapri pomembno

  • Zemljiška knjiga

  • COVL - izvršba

  • Izračun zamudnih obresti

  • Obravnave

  • Sodna praksa

obvestila o piškotkih

Naša spletna stran uporablja tehnologijo piškotkov (cookies). Piškotki omogočajo uporabo naprednih, uporabniku prikrojenih možnosti. Omogočajo nam tudi spremljanje statistik obiska, s čimer pridobivamo prepotrebne podatke za nenehno izboljševanje strani. Če zapisa piškotkov ne boste dovolili, boste prikrajšani za možnosti, kakršni sta ogled video posnetkov in komentiranje objav prek družbenih omrežij.

Več informacij o piškotkih na sodisce.si


sprejmi piškotke | zavrni piškotke

vsebine po meri

zapri sistemska obvestila

Izberi rubriko

Skupine uporabnikov

Izberite skupino, ki najbolj ustreza vašemu profilu, oziroma obkljukajte tiste rubrike, katere želite spremljati.

Orodje "Vsebine po meri" vam omogoča, da na vstopni strani spremljate le tiste vsebine, ki vas zanimajo. Posamezne rubrike, ki jih boste izbrali, vas bodo na strani pričakale vsakič, ko jo boste obiskali. Osebne nastavitve lahko s klikom na gumb "vsebina po meri" v orodni vrstici kadarkoli spremenite.

Nekatere rubrike bodo prikazane le v primeru, če je vsebina smiselna za prikaz na posameznem sodišču. Na primer: rubrika Zemljiška knjiga bo vidna le na vstopnih straneh okrajnih sodišč ...

Oklic D 129/2016

datum: 02.02.2017
vir: Okrajno sodišče v Sežani

Oklic neznanim dedičem po pok. Marjeti Antončič Malalan, roj. Grahor

 

Opr. št.: D 129/2016

Sežana, 30. januarja 2017

 

 

O K L I C     D E D I Č E M

 

Pri tem sodišču teče zapuščinski postopek po pok. Marjeti Antončič Malalan, roj. Grahor, z zadnjim znanim bivališčem Opčine 105, 34100 Trst, Italija, sedaj neznanega bivališča, ki je bila razglašena za mrtvo s sklepom naslovnega sodišča z dne 30. decembra 2015, opr. št. N 23/2015 in se je kot datum njene smrti določil 29. 6. 1962, v zemljiški knjigi je vpisana kot Marjeta Malalan roj. Grahor, vdova Antončič, Opčine 105, Trst, Italija.

 

Sodišče ne razpolaga s podatki o zapustničinih dedičih, zato s tem oklicem poziva vse morebitne dediče, da se v roku enega leta od objave tega oklica in oklica na sodni deski tukajšnjega sodišča, zglasijo pri sodišču, sicer bo sodišče nadaljevalo in zaključilo ta zapuščinski postopek na podlagi podatkov, s katerimi razpolaga.

 

 

Okrajni sodnik – svetnik:

Jože Valič

Izrečene besede odletijo, zapisane ostanejo.
Verba volant, scripta manent.